بهترین روش حمل یخچال که باعث صدمه به آن نشود

نحوه بسته بندی و حمل اثاثیه منزل هنگام اسباب کشی از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که در صورت عدم توجه آسیب خواهد دید. یخچال نیز یکی از سنگین ترین و حساس ترین وسایل هنگام اسباب کشی است که باید برای جلوگیری از آسیب دیدن آن به نکاتی توجه شود. به خصوص که این وسیله به دلیل حجم و وزن زیاد به راحتی در هر کارتنی جا نمی شود و بسته بندی آن نیازمند مهارت خاصی است. اما شما می توانید کار بسته بندی این غول بزرگ را به دست شرکت های باربری با کادری مجرب و متخصص بسپارید تا به بهترین شکل بسته بندی و منتقل شود. در این پست ابتدا نحوه صحیح بسته‌ بندی یخچال را به شما آموزش می دهیم و در ادامه به بیان چگونگی حمل آن می پردازیم. در این پست قصد داریم بهترین و آسان ترین روش حمل یخچال را بیان کنیم.

نکاتی که باید هنگام حمل یخچال رعایت شود

همانطور که پیش از این نیز گفته شد برای جلوگیری از آسیب های احتمالی حین حمل یخچال باید به نکاتی توجه شود که در ادامه به هر یک می پردازیم:

1. خارج کردن مواد غذایی و آب سرد کن

خارج کردن مواد غذایی پیش از حمل یخچال

قبل از هر کاری بهتر است دو ساعت پیش از حرکت دادن یخچال آن را خاموش کنید، سپس اولین کاری که باید قبل از حمل و بسته بندی یخچال انجام دهید خارج کردن خوراکی ها و مواد غذایی از داخل یخچال است، چرا که ممکن است مواد غذایی داخل یخچال هنگام جا به جایی خراب شود و موقع باز کردن در یخچال با صحنه وحشتناک ریختن مواد غذایی مواجه شوید. یکی از دیگر مواردی که ممکن است موقع حمل یخچال فراموش کنید خالی کردن آب سرد کن و محفظه یخ است که بهتر است انجام شود.

2. خارج کردن قفسه ها و قطعات متحرک

خارچ کردن قفسه ها

بعد بیرون آوردن مواد غذایی و خالی کردن آب سرد کن می رسیم به قسمت مهم دیگر که در حمل و نقل یخچال اهمیت خاصی دارد، از جمله درآوردن وسایل داخل یخچال مثل قفسه ها، جامیوه ای، جا تخم مرغی و سایر قطعات متحرکی که ممکن است موقع جابجایی از جای خود خارج شود و بشکند. همچنین برای جلوگیری از خط و خش افتادن، شکستن و گم شدن این قطعات می توانید هر یک را جدا گانه بسته بندی و جا به جا کنید.

3. درهای یخچال را ببندید

ممکن است موقع جابجایی وسایل در دار مثل کمد و کشو فراموش کنید در هایشان را با چسب پهن یا طناب ببندید که در این صورت درب ها و کشو ها موقع جا بجایی باز خواهد شد و حمل و نقل را برای شما دشوار خواهد کرد. این موضوع برای یخچال نیز صدق می کند. بنابراین، برای جلوگیری از آسیب به در یخچال و حمل بهتر و راحت تر یخچال درب آن را با چسب پهن ببندید. همچنین برای اطمینان بیشتر می توانید دور یخچال طناب بپیچید. البته چسب زدن درب یخچال های ساید بای ساید ایده خوبی نیست.

ما پیشنهاد می کنیم درب یخچال های ساید را جدا کنید تا هنگام جابه جایی یخچال سبک تر شود و احتمال اسیب دیدن در ها به دلیل بسته بندی جداگانه به صفر برسد. از طرفی نکته ای که خیلی ها فراموش می کنند جمع کردن سیم یخچال است که اگر فرآموش شود ممکن است در اثر گیر کردن به اطراف خراب شود یا جلوی دست و پا را بگیرد. برای جلوگیری از این اتفاق می توانید سیم آن را با چسب پهن به بدنه یخچال بچسبانید.

4. بسته بندی یخچال

اگر کارتن یخچال خود را نگه داشته اید خوشحال باشید چرا که می توانید یخچال خود را به راحتی با چند حرکت بسته بندی کنید. برای این کار ابتدا بدنه یخچال خود را با آکاسیف و ضرب گیر بپوشانید و بعد از آن در جعبه را باز کنید و جعبه را از بالا روی یخچال بکشید، سپس یخچال را با حرکت چند درجه‌ ای به حالت افقی در بیاورید و بخش پایینی جعبه را نیز ببندید. اما اگر کارتن یخچال را دور انداخته اید نگران نباشید چرا که می توانید آن را با پلاستیک های حباب دار، فوم و ضرب گیر بپوشانید و از آسیب دیدن آن جلوگیری کنید.

5. جا به جایی

بعد از بسته بندی یخچال حال می رسیم به جا به جایی آن، بهتر است که برای جا به جایی از شخص دیگری هم کمک بگیرید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که یخچال را چند درجه ای به حالت افقی بچرخانید ولی حواستان باشد که زاویه افقی آن خیلی زیاد نشود که باعث افتادن یخچال و آسیب دیدن کمپرسور شود سپس با یک اهرم قسمت زیرین آن را کمی بلند کنید، سپس یخچال را روی چرخ حمل یخچال سوار کنید. برای محکم تر بودن یخچال روی چرخ می توانید آن را با طناب ضخیم ببندید تا سرجایش محکم شود.

در نهایت هنگامی که به مقصد رسیدید برای پایین آوردن یخچال از روی چرخ، طناب های دور آن را باز کنید سپس چرخ را کمی به جلو خم کنید و از قسمت جلو آن را محکم نگاه دارید و چرخ را از زیر یخچال خارج کنید. بعد از استقرار یخچال نیز حدود 4 تا 6 ساعت از روشن کردن آن خودداری کنید. همچنین اگر یخچال را به حالت افقی در آورده اید و حرکت داده اید باید 12 تا 24 ساعت از روشن کردن یخچال منصرف شوید. چرا که این حرکت افقی به کمپرسور فشار می آورد به همین خاطر توصیه می شود آن را به صورت نیمه افقی جا به جا کنید.

منبع: wikihow.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
خانه تعرفهتماسدرباره ما