حمل بار زمینی و جاده ای با باربری مشهد ترابر (کم هزینه، ایمن، سریع)
همانطور که می دانید روش های مختلفی برای حمل بار وجود دارداز جمله حمل بار به صورت زمینی، هوایی و دریایی که هر یک بسته به مبدا و مقصد و برخی فاکتور های دیگر ممکن است گزینه بهتری باشند. اما در این پست ما قصد داریم تا شما را ضمن آشنایی با شیوه حمل بار به صورت زمینی و انواع آن، شما را با چالش ها و مزایای حمل بار به صورت زمینی آشنا کنیم، پس تا انتها همراه ما باشید.
حمل و نقل زمینی چیست؟
حمل و نقل زمینی عبارت است از انتقال افراد، کالاها، محصولات و یا حیوانات از یک مکان به مکانی دیگر که از طریق خشکی و روی زمین انجام می شود. در ادامه به بیان جزئیات بیشتری در اینن خصوص می پردازیم.
روش های حمل بار زمینی
حمل بار به صورت زمینی از گذشته تا کنون به روش های مختلفی انجام می شد، اما امروزه تنها شیوه جاده ای و ریلی رایج هستند که در ادامه به طور مفصل به هر یک می پردازیم:
حمل بار به روش جادهای
این روش یکی از رایج ترین روش های حمل بار در عصر کنونی است. در این روش از انواع وسایل حمل بار از جمله تریلی،کامیون، کمرشکن، نیسان و غیره استفاده می شود که بسته به حجم، وزن، نوع محموله،شرایط جوی و مسیر مم کن است از وسایل حمل بار مختلفی استفاده شود. در روش حمل بار جاده ای تقریباً میتوان هر کالایی را از این طریق حمل کرد. اما در ادامه به بیان مزایا و معایب این روش حمل بار زمینی می پردازیم:
مزایا
- سرمایهگذاری کمتر برای ایجاد زیرساخت، نسبت به حمل و نقل ریلی، دریایی و هوایی
- تحویل محموله تا درب مقصد بدون نیاز به تغییر وسیله حمل بار در نتیجه آسیبی به محموله وارد نمی شود
- دسترسی به مناطق مختلف
- مناسب حمل بار در مسافتهای کوتاه و طولانی در شبانه روز
- هزینه پایین
- امکان حمل محموله بدون محدودیت (حیوان، انسان و کالا)
معایب
- امکان خراب شدن وسیله نقلیه در مسیر
- آلودگی محیطزیست به دلیل مصرف سوخت فسیلی
- امکان آسیب دیدن کالاها در اثر تصادف (بیمه راه حل جبران خسارات است)
- طولانی بودن زمان رسیدن محموله به مقصد نسبت به روش هوایی و دریایی
حمل بار به روش ریلی
این شیوه حمل بار به خصوص برای بار های سنگین پیش از دیگر روش ها استفاده می شد. اما امروزه به واسطه بهبود زیرساخت ها و گسترش خطوط ریلی حمل بار به این روش بسیار رشد داشته است.
مزایا
- امکان حمل بار در حجم و وزن زیاد
- امنیت بیشتر نسبت به روش جاده ای،هوایی و دریایی
- رسیدن محموله به مقصد در زمان کوتاه تر نسبت به شیوه جاده ای
- امکان حمل بار حتی در شرایط بد جوی
- امکان حمل بار در مسافتهای طولانی
معایب
- فراهم نبودن زیرساخت در همه جا
- عدم امکان ارسال ممحموله درب مقصد
- عدم امکان تغییر مسیر و زمان
- هزینه زیاد برای مسافت های کوتاه
- عدم امکان حمل بار به صورت درون شهری
- امکان پذیر بودن تنها برای محموله های با حجم بالا
حمل بار از طریق انسانی
این شیوه حمل بار بیشتر در کشور های توسعه نیافته است که نمونه آن ها کولبران هستند که کالا ها را به صورت غیر قانونی بین مرز جا به جا می کنند.
مزایا
- هزینه کم
- مناسب برای مسیر های باریک و صعب العبور
معایب
- حمل بار های با حجم کم و سبک
- محموله دیر به مقصد می رسد
- احتمال آسیب دیدن بار در مسیر زیاد است
- عدم امکان حمل بار در آب و هوای نا مناسب
- غیر قانونی بودن
حمل بار از طریق حیوانات
ایتن شیوه حمل با یکی از قدیمی تین روش های حمل بار زمینی است که امروز دیگر منسوخ شده است اما ممکن است همچنان در برخی مناطق به چشم بخورد.
مزایا
- هزینه کم
- مناسب برای مناطق روستایی
- هزینه نگهداری کم
- عدم نیاز به زیر ساخت خاصی
معایب
- عدم امکان حمل بار های سنگین
- عدم امکان حمل بار در مسافت های طولانی
- عدم امکان حمل بار در شرایط جوی بد
جمع بندی
به طور کلی از بین روش های ذک شده برای حمل بار زمینی روش حمل بار جاده ای یکی از انعطاف پذیر ترین و رایج ترین روش های حم بار است. با این تفاسیر در ادامه به چالش های حمل بار به این روش،هزینه ها و مزایای آن می پردازیم.
هزینه حمل بار زمینی
هزینه حمل بار زمینی به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله، وزن بار، حجم بار، نوع بار، مبدأ، مقصد، مسافت، شرایط جادهای، شرایط جوی، نوع وسیله نقلیه حمل بار و حتی شرکت باربری که انتخاب کردهاید. بنابراین نمی توان نرخ دقیقی برای آن اعلام کرد اما برای اطلاع از تعرفه حمل بار از مشهد به سایر شهر ها می توانید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.
چالش ها و محدودیت های حمل بار زمینی
همانطور که در معایب حمل بار جاده ای نیز به این مورد اشاره شد یکی از چالش هایی که با آن رو به رو هستیم این است که همواره در مسیر احتمال خراب شدن وسیله حمل بار وجود دارد اما در صورتی که وسیله حمل بار پیش از حرکت به طور کامل از نظر فنی بررسی شود، امکان بروز این مشکل به مقدار بسیار زیادی کاهش پیدا می کند.
از دیگر چالش های حمل بار جاده ای می توان به شرایط جوی بد اشاره کرد که همواره یکی از مهمترین چالش های حمل بار بوده است اما برای این چالش نیز راه حل هایی همچون استفاده از کامیون های مسقف وجود دارد که از محموله در برابر شرایط جوی بد چون بارندگی محافظ می کند.
آخرین چالش نیز می تواند نرخ بالای تصادفات جاده ای باشد که بیمه کردن محموله ها می تواند از نگرانی های شما بکاهد. به علاوه اگر شرکت باربری رانندگانی با تجربه داشته باشد که با تمام چم و خم جاده آشنا باشند نیز می توان راه گشا باشد.
مزایای حمل بار زمینی
روش حمل بار زمینی مزایای زیادی دارد. با این روش به راحتی قادر خواهید بود تا محموله خود را به صورت درون شهری و برون شهری در حجم و اندازه های مختلف جا به جا کنید. در این روش محموله در مسیر به دلیل تغییر وسیله حمل بار مثل کشتی و هواپیما نیاز به جا به جایی برای رسیدن به مقصد ندارد و کالا درب مقصد به گیرنده تحویل داده می شود. بنابرای احتمال آسیب به محموله نیز کاهش می یابد.
در این روش به دلیل تنوع بالای خودرو های حمل بار محدودیتی نخواهید داشت و می توانید مناسب با حجم، ورن و شرایط جوی مختلف خودرو حمل بار مناسب را انتخاب کنید. این روش هزینه کمتری نسبت به حمل دریایی و هوایی دارد بنابراین اگر هزینه برایتان مهم است این گزینه برای شما مناسب خواهد بود.
ترانزیت بار با حمل و نقل زمینی
همواره ترانزیت کالا به روش زمینی یکی از رایج ترین روش های حمل بار به صورت بین المللی بوده است. هنگام ارسال کالا به صورت بین المللی ممکن است محموله در مسیر خود از کشور های مختلفی برای رسیدن به مقصد عبور کند که در این صورت می گویند کالا ترانزیت شده است. این روش حتی هنگام حمل بار با کشتی نیز استفاده می شود. چرا که ممکن است برای رسیدن محموله از یک کشور به کشور دیگر که به دریا دسترسی ندارد بخشی از مسیر را با خودرو های حمل بار به مقصد برسانید.
خدمات شرکت مشهدترابر در خصوص حمل بار زمینی
شرکت باربری مشهد ترابر با سال ها سابقه در زمینه حمل بار و در اختیار داشتن کادری مجرب و رانندگانی خبره در مسیر، خدماتی چون: صدور بارنامه، بیمه، بسته بندی، بارگیری و تخلیه بار را با مناسب ترین قیمت، ایمن و در سریع ترین زمان به مقصد می رساند. بنابراین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید. کارشناسان ما به شما در زمین انتخاب وسیله حمل بار مناسب کمک خواهند کرد.